Drepturile victimelor violenței domestice
Conform Art.6 din LEGEA nr. 217 din 2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, “Victima violenței domestice are dreptul:
Conform Art.6 din LEGEA nr. 217 din 2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, “Victima violenței domestice are dreptul:
Scurt istoric
Art. 4 din Legea nr.
Susținerea schimbarilor pozitive în atitudine. Discriminarile si inegalitatile dintre femei si barbati in campul muncii din cauza violentei de gen
Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului (ARDOM) a lansat în luna decembrie anul trecut proiectul STOP VIOLENTEI. Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice. Proiectul este destinat prevenirii și combaterii violenței domestice, precum și protecției victimelor violenței domestice.
Susținerea schimbarilor pozitive în atitudine. Implicatiile negative ale violentei impotriva copiilor
„Violenţă în familie" este orice act vătămător, fizic sau emoţional care are loc între membrii unei familii. Aceasta poate include un singur episod sau mai multe acte de violență, formând un model de comportament abuziv prin exercitarea controlului.
Astazi, 15 ianuarie 2020, a avut loc la sediul Asociației pentru Respectarea Drepturilor Omului, o masa rotundă la care au participat autorități locale și specialisti in domeniu care au dezbătut probleme întâlnite în practică în domeniul violenței domestice și măsuri legale ce se impun.
Susținerea schimbarilor pozitive în atitudine. Practici legate de egalitatea de gen și violența de gen
Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului, în urma lansarii proiectului: STOP VIOLENȚEI. Servicii integrate pentru victime ale violenței domestice, recrutează voluntari pentru desfasurarea optima a activităților proiectului.
Comentarii recente