Logo ILN

 

 

 

 

Invitație de presă

 

26 Mai 2021

Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului (“ARDOM”) vă invită să luați parte la conferința "Prevenirea și combaterea violenţei domestice" ce va avea loc luni, 31 mai 2021, între orele 17:00-20:00, în sistem hibrid (fizic și online), la Hotel Siqua din Calea Plevnei nr.59A, București.

Conferința aparține proiectului “STOP VIOLENȚEI. Servicii integrate pentru victime ale violenței domestice”, proiect destinat atât prevenirii și combaterii violenței domestice, cât și protecției victimelor violenței domestice și de gen.

Proiect derulat de Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de reducere a numarului victimelor violenței domestice și de creștere a gradului de implicare a societații în lupta împotriva violenței.

Despre Programul Active Citizens Fund România

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

Vă rugăm să ne confirmați / infirmați prezența dumneavoastră la eveniment, la adresa de e-mail contact@ardom.ro sau la numărul de telefon 0751 111 109, până vineri, 28 mai 2021.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

Proiect derulat de Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului                                      

Logo ARDOM