Stimată doamnă/stimate domn,

Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului (“ARDOM”) organizează conferința de atragere de fonduri "Implică-te în prevenirea și combaterea violenţei domestice", ce va avea loc joi, 30 septembrie 2021, între orele 17:00-20:00, în sistem hibrid (fizic și online), la Casa Siqua (Hotel Siqua) din Calea Plevnei nr.59A, București.

Conferința aparține proiectului “STOP VIOLENȚEI. Servicii integrate pentru victime ale violenței domestice, proiect destinat atât prevenirii și combaterii violenței domestice, cât și protecției victimelor violenței domestice și de gen.

Proiectul este derulat de Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conferința încheie campania de atragere de fonduri pentru continuarea activităților proiectului după perioada de finanțare, respective după 20 octombrie 2021.

În cadrul acestui proiect promovăm și apărăm drepturile omului, în special pe cele ale victimelor violenței domestice. Am înființat Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie, unde furnizăm programe de instruire și de consiliere psihologica si asistenta sociala si oferim consiliere și asistență juridică în litigii pentru victimele violenței domestice.

În acest sens, daca sunteti psiholog, asistent social sau avocat sau sunteti persoane care doriti sa sustineti aceste activitati, vă adresăm solicitarea ca să deveniți sponsor sau partener in cadrul acestui proiect.

Pentru cunoașterea si promovarea dumneavoastră, vor fi incluse în mediile noastre de promovare, referințe privind sponsorizarea, vor fi postate sigle, imagini si clipuri de promovare ale sponsorilor.

În cazul în care doriti sa sponsorizati acest proiect, vă rugăm să ne contactati la adresa de e-mail contact@ardom.ro sau la numărul de telefon 0751 111 109.

 


Cu aleasă considerație,

Echipa ARDOM