ardom

13 Aug 2021 ora 17:00  Bucuresti

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98239220613?pwd=WTI3bituOWRheXpKMjNGcC90dFRKQT09

Meeting ID: 982 3922 0613
Passcode: 499567

 

Discriminarile si inegalitatile dintre femei si barbati in campul muncii - implicatii

Va multumim pentru sustinerea pe care ne-ati aratat-o pana acum. Va invitam sa participati la al 2-lea seminar online, organizat in cadrul celei de a 3-a campanie de constientizare privind Discriminarile si inegalitatile dintre femei si barbati in campul muncii din cauza violentei de gen

Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului (ARDOM) a lansat în luna decembrie anul trecut proiectul STOP VIOLENTEI. Servicii integrate pentru victime ale violentei domestice. Proiectul este destinat prevenirii și combaterii violenței domestice, precum și protecției victimelor violenței domestice.

La seminarul online organizat in cadrul campaniei de contientizare sunt invitati sa participe profesionisti din partea autoritatilor si institutiile publice, cu atributii in domeniul violentei in familie si membrii ai societatii civile.

Sloganul campaniei de conștientizare:

“Implica-te si tu in lupta impotriva violenței!”

Sloganul Granturilor SEE și Norvegiene “Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă”, reprezintă un apel către victimele violenței de gen care au nevoie de sprijin pentru integrare și totodată un apel către profesioniști pentru alăturarea la inițiațiva ARDOM. Sunt încurajate victimele violenței de gen să participe la proiect și să ceară ajutor specializat, iar ulterior pot deveni persoane de sprijin pentru alte categorii vulnerabile.

Proiect derulat de Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Lichetenstein si Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesati www.eeagrants.org

Persoana de contact : Monica ALDOIU, e-mail: contact@ardom.ro, telefon: 021 796 3390.