Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului, în urma lansarii proiectului: STOP VIOLENȚEI. Servicii integrate pentru victime ale violenței domestice, recrutează voluntari pentru desfasurarea optima a activităților proiectului.
Poți face parte din proiect dacă ești psiholog, asistent social, educator, student sau o persoană care dorește să dedice o parte din timpul său, pentru a sprijini persoanele vulnerabile;
Ne dorim ca voluntarii noștrii să fie:
- disponibili câteva ore săptămânal/lunar/periodic, programul fiind în funcție de posibilitatea acestora;
- persoane motivate să interacționeze cu categorii vulnerabile-victime ale violenței domestice/victime ale violenței de gen;
- dotați cu abilități de comunicare, empatie și creativitate;
- dornici să învețe lucruri noi să se implice în activităţi socio-educaţionale și de teren (cu mașina);
- dornici să participe activ la activități de monitorizare a centrelor de tip familial/plasament;
Oferim voluntarilor:
- familiarizare cu mediul ONG și cu rețeaua de servicii sociale din București;
- ocazia de a te împrieteni cu oameni și cu alți voluntari;
- responsabilizare și dezvoltare de aptitudini profesionale în domeniul social;
- îmbunătățirea abilităților de comunicare, interacțiune și lucru în echipă;
- contract de voluntariat și fișa volutarului;
- adeverinta, scrisoare de recomandare;
- posibilitatea de a evolua profesional într-o organizație neguvernamentală
Activitățile se vor derula în Mun. București. Norma de lucru: part-time, perioadă determinată.
Persoanele interesate vor trimite CV-ul (format europass) la adresa de email: contact@ardom.ro. Vă rugăm să menționați în titlul emailului: Aplicație voluntar. Aplicanții selectați vor fi invitați la un interviu.
Sloganul programului “Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă” reprezintă un apel către victimele violenței de gen care au nevoie de sprijin pentru integrare și totodată un apel către profesioniști pentru alăturarea la inițiativa ARDOM. Sunt încurajate victimele violenței de gen să participe la proiect și să ceară ajutor și să devină ulterior persoane de sprijin pentru alte categorii vulnerabile.
Proiect derulat de Asociația pentru Respectarea Drepturilor Omului cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Lichetenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.