Proiectul a fost încheiat cu succes in perioada 1 martie 2019 – 01 martie 2020; 11 persoane au beneficiat de consultanţă juridică gratuită si reprezentare in instanta in litigiile privind combaterea violentei in familie.
Prestarea serviciilor de consultanță juridică/consiliere a fost realizată de experții avocaţi  în cadrul întâlnirilor organizate în centrele DGASPC Sector 2 Bucuresti cu sprijinul DGASPC, dar si in centrul de asistenta juridica gratuita al avocatilor din Tribunalul Bucuresti.

Obiectivul programului a fost prevenirea şi combaterea oricăror forme de violenţă (fizică, sexuală şi psihologică) care au loc în public sau în privat împotriva femeilor, copiilor, si a tinerilor, precum şi protejarea victimelor şi a grupurilor expuse riscurilor.

Proiectul s-a realizat in colaborare cu D.G.A.S.P.C. Sector 2, avand ca obiect colaborarea părţilor în vederea promovării și protejării drepturilor și/ sau intereselor tuturor persoanelor aflate în dificultate prin acordarea de servicii juridice (consultanță juridică, reprezentare în fața instanțelor de judecată, etc.).